Co. van het de Cateringsmateriaal van Hangzhoufrigo, Ltd.

 

Gelovig ben, Harmonisch, Ijverig, Volledig!

Thuis

Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd.

Certificaat
China Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. certificaten
China Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. certificaten
De h-keuken is een goed georganiseerd team, werkten wij met elkaar samen meer dan 10 jaar, vertrouwen wij op h-Keuken zoals een familielid.

—— M. Ismail

Het goederenmanagement, de goede dienst, ontwikkelt altijd nieuwe machine van de mening van gebruiker, voel ik zeer gelukkig om met M. David (Werkgever van Kator) samen te werken.

—— M. Sawas

Een teamhoogtepunt van hartstocht, het verantwoordelijke bedrijf van A, levert op tijd altijd de container.

—— M. Poly Mohamed

altijd koppelt het antwoord op tijd, de goede aardige dienst, van gebruikers terug.

—— M. Anil

Frigo is een professionele fabriek, zijn de arbeiders ervaren, kunnen zij me redelijke suggestie over producten geven, en zij hebben de zeer goede dienst.

—— M. Abdulla Sulan

Oh, Kator-bedrijf is indrukwekkend, kijkt de Frigo-Showcases zeer aardig, is het unieke unimaginable ontwerp, zij kan SKD doen, houd ik van dit bedrijf.

—— M. Magboul

Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd.

1 2 3 4 5 6
Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd. Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd.
Fabrieks hoogste mening Het veroorzaken van Lijn Deelmening van bureau Steekproefruimte Steekproefruimte het ervaren van zaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : H-KEUKEN, FRIGO
Aantal werknemers : >110
Jaarlijkse omzet : 13000000-15000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

De h-KEUKEN werd gevestigd in 2005.  Het is geïntegreerd professioneel bedrijf dat zich in het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop op cateringsmateriaal specialiseert.

 

De h-KEUKEN bezit zijn dochterondernemingen zoals hieronder, het Totale geregistreerde kapitaal 28,78 miljoen RMB is.

 

- De Buitenlandse Handelsco. van Hangzhoukator, Ltd,

 

- Co. van het de Cateringsmateriaal van Hangzhoufrigo, Ltd.

 

- De Technologieco. van Hangzhoupinke, Ltd

 

Kator heeft altijd het concept het ontwikkelen van onderneming met merk uitgevoerd. Het heeft beroemde merken gevestigd--H-KEUKEN en FRIGO.

 

Het is ook de exclusieve agent van van „BEZZERA“ de koffie & van „TRUCILLO“ Koffieboon in China.Meanwhile het de agent voor „Melitta“, „SANTOS“, „UGOLINI“, „BREMA“, „RETIGO“ is.

 

Kator heeft de eer om „China te krijgen vooruitging Onderneming van Xiaoshan Hangzhou in 2009“, „de ondernemingen van het de Uitvoermerk in Hangzhou“, „de invoer en de uitvoer hoogste ondernemingen van Hangzhou; het is de federaties alle-China van de industrie en de directeurseenheid van de handelskamer van koophandel keukengereiindustrieverenigingen en is de ondeugd - voorzitterseenheid van Hangzhou-Industrievereniging van het Koffie de Westelijke Voedsel.

 

 

Kator dringt aan op de geest van de ondernemingen van „Gelovig ben, Harmonisch, Ijverig, Volledig“. Het sluit zich aan bij handen met klanten om de commerciële atmosfeer integrale samenwerking te bouwen en wint goed schat van binnenlandse en overzee klanten met zijn integriteit.

 

Wij controleren strikt op elke procedure van ontwerp, materiële selectie, vervaardiging aan inspectie, producerend hoogstaand en hoog energy-efficient materiaal, en verlenend de professionele naverkoopdienst.

 

In de loop van de jaren, zijn de producten van Kator verkocht aan Europa, Amerikaans, Australië, Afrika, Afrika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere gebieden. Wij sluiten ons aan bij handen met more and more klanten in de wereld om van de charme van kwaliteit van het groene leven te genieten.

 

Onze professionele en innovatieve teams denken oprecht met binnenlandse en buitenlandse klanten samenwerken om een mooie toekomst samen tot stand te brengen!

Contactgegevens
Hangzhou Frigo Catering Equipments Co.Ltd.

Contactpersoon: Ms. Harriet

Tel.: 86-571-8289 6288

Fax: 86-571-82896711

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)